На пляшці сидру намалювали біблійських персонажів

— 6 січня 2012, 12:00

Цікаве рішення для етикетки вина з яблук придумав британський дизайнер Річард Корріган. Зокрема, він зобразив Адама, що краде яблука, а також спокусницю Єву, яка пропонує ці яблука.

Цікаво ще й те, що бренд Scrumpers фактично не платить за яблука, які використовує для виробництва сидру. А назва сидру походить від англійського дієслова scrump - красти яблука, звідси Scrumpers - яблучні злодії.

Звичайно, виробник не краде ці яблука. В Англії досить щедрих людей, у яких яблук величезна кількість і які готові віддати їх практично задарма.

Сидр - популярне слабоалкогольне яблучне вино, яке виробляється шляхом зброджування яблучного соку без додавання дріжджів. Для його виготовлення використовують особливі сорти яблук, які зазвичай не вживають в їжу, а спеціально культивують для виробництва сидру. Міцність напою: від 2 до 7%. Колір: золотисто-зелений. За вмістом цукру - від сухого до солодкого.

Найбільш якісні сидри виготовляють в Нормандії (Франція) і в Німеччині. Одним з найвідоміших нормандських виробників сидру і кальвадосу є господарство Christian Drouin

Реклама:

Головне сьогодні