Тест

Новозеландець, який виграв наречену-українку, таки отримав її

Скандал розгорівся рік тому, коли новозеландська радіостанція влаштувала конкурс для слухачів –"Стань переможцем і отримай приз – дружину-українку". Обурилися всі, хто дізнався про це: все-таки дружина не приз, любов не продається. У результаті радіостанція конкурс тихо згорнула.

А тим часом переможець – новозеландський винороб Грег Морган – тихо приїхав в Україну і зустрівся з "любов'ю свого життя", 27-річною Іриною із Запоріжжя. Незадовго до цього вона розмістила анкету на сайті служби знайомств. Все зробили таємно, оскільки цій зустрічі передував занадто гучний скандал. Але стосунки Грега так і не переросли в шлюб, пише "Комсомолька правда в Україні".

[L]Фотографії дівчини, що позує у футболці з рекламою тієї самої радіостанції на тлі жовтих фіранок, з'явилися в Facebook як тільки вщухли протести української громади Австралії і "Фемен". Переможець конкурсу обдурив "Фемен" і переніс візит – він прибув до донецького аеропорту 26 березня минулого року.

"Це було гарне проведення часу. Зустрічався з Іриною, пішли в боулінг, знайомилися. Розмовляв з її мамою і батьком, з близькими членами родини, в тому числі з братом", - розповідав Грег в прямому ефірі на радіо.

У тому самому радіоінтерв'ю Морган пояснив, чому обрав саме Україну, – ніякої конкуренції з нашими чоловіками не відчуває, оскільки вони є п'яницями і алкоголіками.

"Радіонаречена", правда, нервувала – за її словами, від поїздки її намагалася відрадити мати. Істинну причину свого вчинку розкрила пізніше, у передачі на новозеландському каналі "20/20".

"Я ніяк не могла створити серйозні відносини. Було прикро, адже багато моїх подруг вже вискочили заміж, і що робити, коли ти одна... Почала замислюватися, а чи все зі мною гаразд? Хлопцям мого віку хочеться просто розваг, сексу, а мені хотілося серйозних відносин. Не відчувала, що мене виставили на продаж, - всю історію я розумію зі своєї точки зору", - сказала Ірина.

Як і належало за умовами конкурсу, Грег використовував повний набір прийомів "принца на білому коні", наданих шлюбним агентством, – дарував пишні букети, катав Ірину по Дніпру на річковому трамвайчику. Все – протягом 12 діб. Домовилися, що дівчина прилетить до Нової Зеландії, як тільки отримає візу. Процес затягнувся на 4 місяці - пара кожен день телефонувала по "Скайпу" і спілкувалася по 2 години

Нарешті в середині літа Ірина відправилася до Нової Зеландії. Наречений чекав її в аеропорту в краватці-метелику і з пишним букетом. Зустріч зняв на відео той же телеканал. Показали також кадри щасливої парочки у джипі під час прогулянки по берегу океану, під час підйому на гору на фунікулері і фотографування на тлі національного прапора Нової Зеландії.

Втім, заміж дівчина так і не вийшла.

"Виграй подорож до красивої України на 12 ночей і зустрінь східноєвропейську гарячу леді, з якого одного дня, ви, можливо, одружитесь", гласила реклама конкурсу

У передачі новозеландського загальнонаціонального каналу, бажаючи дізнатися, чому Грег вибрав саме цю дівчину, ведуча взялася перебирати разом з ним анкети.

"Ось ця здалася мені грайливою. До того ж у неї хороші дані", – відповів новозеландець, висмикнувши із загальної стоси анкету Ірини.

Приблизно так само він пояснював би свій вибір пляшки вина: "У цього Шираза 1996 смак терпкий, а ось роком пізніше урожай більш вдалий".

Крім того, Україну згадували як "не дуже багату", але "цілком європейську" країну, яка може вважатися "батьківщиною ангелів" – адже там так багато чарівних дівчат.