Інтернет-спільнота "парує" людей, що хочуть стати батьками без зайвої романтики

— 3 лютого 2012, 13:11

Сайт позиціонує себе як "першу інтернет-спільноту, покликану полегшувати знайомство відповідальних однодумців, готових разом стати батьками дитини".

Про це пише The Daily Mail.

Сайт має допомогти тим людям, які не хочуть заводити дітей, використовуючи сперму чи яйцеклітини невідомого, анонімного донора.

"Якщо (з любов’ю та шлюбом) не склалося, люди врешті одружуються з кимось, від кого вони не в захваті, а за кілька років розлучаються… У два з трьох розлучень втягнута дитина", - каже засновник сайту Іван Фатовіч.

70% відвідувачів сайту – гетеро сексуальні чоловіки 40-50 років.

У базі даних користувач може підшукати людину, яка, на їхню думку, стала б хорошою матір’ю чи батьком для дитини. Досягнувши згоди, деякі партнери обирають штучне запліднення, дехто ж заради зачаття вдається до "дідівського методу".

Між майбутніми батьками укладається угода, де прописуються такі моменти, як фінансове утримання майбутнього малюка, його релігійне виховання тощо.

Прибічники такої моделі батьківства вважають такі союзи дієвим способом захистити дітей від травми в разі розлучення чи споглядання сварок дорослих. Не в захваті від ідеї релігійні організації.

Реклама:

Головне сьогодні