4 березня у Дюссельдорфі стартує винна виставка ProWine

— 2 березня 2012, 13:04

В цьому році більш ніж 300 компаній-виробників алкоголю і понад 3800 учасників з 50 країн світу подали заявки на участь в цьому глобальному заході. З новинок сезону - пальмовий арак зі Шрі-Ланки, біо-вина з Греції, Австрії, Франції та Німеччини.

Дана виставка орієнтована на фахівців, а також на любителів вина, які в ці дні можуть відвідати чимало цікавих заходів. В рамках подій "ProWine" будуть проходити безліч семінарів для професіоналів, а також майстер-класи: "Кращі друзі вина" (поєднання спиртних напоїв зі стравами), Лабораторія "Зроби сам": інфьюжн, Біттер & Co" (кращі бармени розкажуть, як зробити свою настоянку або лікер) і багато іншого.

Широка програма під назвою "ProWine виходить у місто" пройде з 1 по 6 березня в багатьох ресторанах і готелях Дюссельдорфа, тому усім любителям вина слід поквапитися, щоб встигнути забронювати місця в готелях на цей час. Подробиці і карту заходів можна знайти на офіційному сайті виставки

Перша виставка ProWein відбулася в Дюссельдорфі в 1994 році і була дуже вдалою. Спочатку цей захід призначалося винятково для німецького ринку. Однак, через кілька років ця маленька виставка швидко перетворилася в найважливішу подію для професійних фахівців у сфері алкогольного бізнесу всього світу.

У порівнянні з іншими міжнародними виставками, такими як італійська Vinitaly або французька Vinexpo, де акцент робиться на представленні країни, що організувала захід, виставка Prowein більш універсальна. Тут практично в рівних частках представлені країни-виробники вин з усього світу.

Реклама:

Головне сьогодні