Індійське подружжя альбіносів мріє потрапити до Книги рекордів Гінесса. Фото

— 7 березня 2012, 10:27

Всі вони мають бліду шкіру, абсолютно біле волосся та поганий зір - одвічна проблема всіх альбіносів, пише Gazeta.ua з посиланням на газету Sun.

"Я чув як люди називають нас "angez", тобто "англійці". Їм важко повірити, що ми народилися та виросли в Індії. Єдине, що нам було завжди відомо, це те, що ми погано бачимо та не мусимо довго бути на сонці. Але ми живемо так добре, як тільки можемо." - поділився досвідом голова родини.

Розетурай та Мані одружилися 1983 року, з тих часів у них лишилось дивовижне фото. Тоді вони перебралися з Таміл Наду на півдні Індії, у Делі.

"Наші батьки порадили нам одружитись, бо ми "однакові". На Півдні нам розповіли, що одружитися з альбіносом - це на щастя та на добробут. Але життя там у нас не було простим. На Півдні всі вважали нас хворими та уникали, неначе хворих. Мешканці Делі - трохи відкритіші та доброзичливіші, але все одно багато хто вважає нас іноземцями."

Коли Мані вперше народила, вона мріяла про те, аби надалі у неї були нормальні діти: "Я не хотіла, щоб вони страждали так, як ми і пішла до лікаря, аби порадитись. Лише глянувши на мене, він так злякався, що без огляду відіслав мене додому. З тих пір у мене було багато дітей і всі вони альбіноси, і тепер я розумію, що це - Божий дар."

Для родини це - справжнє випробування: жити в Індії. Найстарший син Віяй зацікавився інформатикою, але, з огляду на свою зовнішність, підозрює, що роботу буде знайти нелегко.

"А ще, коли я зберу достатньо грошей, хочу одружитися з альбіноскою. Єдине, що треба - знайти таку", - додає Віяй.

Усі фото The Sun

Реклама:

Головне сьогодні