У світі зростає виробництво біологічних вин

— 2 квітня 2012, 13:25

Вона зібрала 588 учасників з 13 країн, які володіють сертифікатами біологічного виноробства, а також 3360 відвідувачів з усього світу, повідомляє Drinktime.ru.

Крім того, виставку відвідали комівояжери з різних країн, які працюють у великомасштабному міжнародному експорті та на європейських ринках. А це означає, що біологічні вина стають все більш популярними в багатьох країнах світу.

Традиційно, головними учасниками цієї виставки виступили Франція, Іспанія та Італія. І в той же час, цього року посилили свою присутність виноробні підприємства з Австрії, Німеччини, Південної Африки, Єгипту, Аргентини.

Підвищення відвідуваності виставки (3360 відвідувачів проти 3200 в 2011 році) свідчить про динамічність цього ринку навіть в контексті економічної кризи. Цю виставку все більше відвідує іноземців, цього року вони склали 22% від усіх відвідувачів.

У 2012 році на виставці у центрі уваги були технології і відмінна якість біологічних вин з французького регіону Лангедок-Руссільон, винні господарства якого є володарями численних нагород і призів на міжнародних конкурсах.

Реклама:

Головне сьогодні