Про що жартували 1 квітня Яндекс, Google i ВКонтакті

— 2 квітня 2012, 16:19

Російський Яндекс оголосив про запуск панорамних знімків Маріанського жолобу – найглибшої точки на Землі. Як повідомили в компанії, зйомки велися зі спеціального батискафу, яким керували жінка-біолог та пілот, що пройшли спеціальну підготовку, пише Watcher.com.ua.

Адміністрація російської соціальної мережі Одноклассники дозволила своїм користувачам заляпувати "фарбою" фотографії у профілях один одного, правда, також лише на один день.

Користувачі ВКонтакті жартували самостійно. Зокрема, в одній з популярних груп, присвячених сайту, йшлося про те, що на ВКонтакті відтепер буде доступна нова опція "Відвідувачі сторінки", і люди зможуть бачити, хто заходив поглянути на їх профіль.

В іншій спільноті, присвяченій оновленням сайту, опублікували повідомлення про нову опцію ВКонтакті – історію переглянутих відео. Нібито перші кілька тисяч користувачів уже можуть подивитися, які відеоролики дивляться їх друзі.

Як зазначили деякі користувачі в коментарях до запису, тепер любителям еротичних відео на ВКонтакті доведеться приховувати свої зацікавлення.

Як повідомили в українській прес-службі ВКонтакті, вся ця інформація не відповідає дійсності.

Проте найбільшу кількість фейків породив Google, який любить порадувати своїх шанувальників дивними новинами. Зокрема, в компанії анонсували проект Google Racing, завдяки якому у популярних автоперегонах NASCAR візьме участь машина-робот, спроектована в Google. Автомобіль, начебто, не потребує водія і рухається самостійно.

Не оминули увагою й інші сервіси Google. Для прикладу пошта Gmail отримала новий мобільний інтерфейс Tap, який схожий на азбуку Морзе та дозволяє набирати тексти за допомогою одних лише крапок і тире.

Проте одним з найцікавіших жартів стали 8-бітні карти Google Maps.

Реклама:

Головне сьогодні