Топ-7 найдорожчих вакансій України: 80 тис. за дозвілля керівника

— 5 квітня 2012, 09:54


Шукають на таку вакансію жінку 35-40 років із аналогічним досвідом роботи та попереджають про ненормований графік роботи і обовязкове знання англійської мови. Її прямий обовязок - організація ділових поїздок президента компанії та його відпочинок у Європі, пише Сегодня.

Тим часом якась VIP-родина з-під Києва уже близько місяця шукає шеф-кухаря, якому обіцяє платити 20 тисяч гривень на місяць.

"Досвід роботи в київських родинах і ресторанах столиці, знання різних кухонь (європейської, італійської, кавказької, китайської, японської та інших), вміння готувати страви з роздільного харчування та дієтичної кухні, досвід в організації банкетів тощо", - йдеться в оголошенні.

Також зараз рекрутингові компанії активно набирають медиків, які добре володіють німецькою мовою. За 18 тисяч гривень пропонують роботу в Європі з можливістю залишитися там жити і перевезти до себе родину в майбутньому.

Перелік Топ-7 найдорожчих вакансій України:

Організатор відпочинку керівника - 80 тис. грн. на місяць

Керівник будівельних проектів -50 тис. грн.

Медіа-директор - 40 тис. грн.

Програміст - 24 тис. грн.

Шеф-кухар у VIP-родину - 20 тис. грн.

Менеджер з онлайн ігор та інтернет-проектів - 20 тис. грн.

Лікар зі знанням німецької мови - 18 тис. грн.

Тим часом, апетити шукачів нараза набагато більші, аніж роботодавець може запропонувати.

Так, найбільші запити у топ-менеджерів енергетичної і нафтогазової галузі и важкої промисловості. Вони бажають отримувати не менше 120-140 тис. грн.

Реклама:

Головне сьогодні