У США продано місто, в я кому мешкала одна людина

— 6 квітня 2012, 11:27

Торги за місто Буфорд в західному штаті Вайомінг виграли двоє чоловіків з В'єтнаму, про яких майже нічого не відомо, повідомляє Бі-бі-сі.

У місті є школа, бензоколонка, 3-кімнатна хата і магазин. До недавнього часу там жив всього один чоловік, якому і належало все це господарство

Проте Дон Саммонс вирішив покинути свою, швидше символічну, посаду мера Буфорді і переселитися в інше місце, а селище пустив з молотка. Стартова ціна становила 100 тис. доларів.

Саммонс, якому зараз 60 років, жив в Буфорді з 1980-го року. Кілька років тому від нього поїхав син, і після цього він залишився єдиним мешканцем міста.

Буфорд є історично другим містом, заснованим у Вайомінгу. Він розташований на межштатній автомагістралі Interstate 80, що з'єднує Нью-Йорк та Сан-Франциско на протилежних кінцях США.

Місто розташоване на висоті 2500 м над рівнем моря, у нього є власний поштовий індекс і поштові ящики.

Крім того, в місті є вежа стільникового зв'язку, а його територія становить чотири гектари; більша частина цих земель огороджена.

Буфорд виник, коли в цьому місці проходила трансконтинентальна залізниця. У період розквіту, населення міста досягало 2 тисяч осіб.

Реклама:

Головне сьогодні