У Дніпропетровську з вулиць, на яких сталися вибухи, прибрали всі урни

— 2 травня 2012, 22:45

Про це повідомляє кореспондент Gazeta.ua.

"Зараз із центру прибрали всі урни. Звезли їх на задвірки торгового центру "Новий центр". Із тероризмом борються", - зазначив місцевий житель Сергій.

Урни з проспекту Карла Маркса і парку Глоби прибрали 27 квітня. Також їх немає на площі Петровського біля залізничного вокзалу та на перонах. Під будівлею ж вокзалу урни залишили.

"На вокзалі постійно чергує працівник СБУ. Перевіряє урни. Якщо бачить, що якась уже повна, чи в ній лежить якийсь згорток - просить нас її почистити. Ми тут всі на стресі - самі розумієте, як після цих вибухів до цих урн підходити. На ніч сміттєвики кладуть на бік - щоб нічого туди не кинули", - розповіла одна з прибиральниць Дніпропетровського автовокзалу.

Як повідомлялося, раніше мер Дніпропетровська Іван Куліченкозаявляв, що влада розглядає питання про те, щоб у місті з'явилися урни з іншого матеріалу, не з залізобетону, щоб у разі подібних інцидентів він не мав такої руйнівної сили.

27 квітня в Дніпропетровську прогриміли чотири вибухи, в результаті постраждали 30 людей, 26 з них були госпіталізовані.

Реклама:

Головне сьогодні