Нардеп показав фільм про масові вбивства тварин перед Євро. Відео

— 29 травня 2012, 07:07

Про це на своїй сторінці в Facebook повідомив один з авторів фільму, нардеп від НУНС Володимир Ар'єв.

Фільм був знятий у співавторстві з Іваном Кравчишиним і Катериною Філіпенко. Як наголошується в описі до фільму, який був заборонений до показу на українському телебаченні, деякі його епізоди містять жорстокі сцени, пишуть "Коментарі".

Як відомо, раніше акції протесту проти вбивства бездомних тварин перед Євро-2012 проходили в Києві, Харкові, Донецьку, ряді інших міст України, США і низці країн Європи та СНД.

За словами організаторів маршу, він проходить в рамках міжнародної акції проти вбивства бездомних тварин в Україну перед Євро-2012, ініційованої зоозахисниками Німеччини.

[L]Раніше відома французька кінозірка, співачка і захисниця тварин Бріджит Бардо написала відкритого листа президенту України Віктору Януковичу, в якому звинувачує українську владу в злочині проти тварин.

У свою чергу прем'єр-міністр Микола Азаров доручив МВС вирішити цю проблему гуманними способами, а міністр регіонального розвитку, будівництва та житлово-комунального господарства Анатолій Близнюк запропонував ввести податок для отримання коштів на утримання бродячих тварин.

Реклама:

Головне сьогодні