Тест

Дослідники: 30 років – вік сексуального невдоволення

Заробляння грошей та піклування про дітей настільки виснажують пари, що їм уже не до феєрверків у ліжку.

Про це пише The Daily Mail.

Утім, заспокоюють експерти, хороший секс повертається років у 50, а пік розкутості в постільних розвагах припадає на 60-69 років.

У дослідженні Sex Census 2012 взяли участь 25 тисяч добровольців. За підрахунками вчених, 25% респондентів 30-39 років зізналися, що невдоволені своїм сексуальним життям – через фінансову нестабільність та напруженість сучасного життя.

35% представників тієї ж вікової групи поскаржилися, що через малих дітей почуваються надто втомленими, щоби регулярно кохатися.

Бажання близькості в 30-річних пригнічує також невпевненість у красі власного тіла.

Значно кращими справи з сексом виявилися в учасників 50-59 років. 52% похвалилися, що мають чудове сексуальне життя, невдоволеним був лише кожен п’ятий.

Цікаво, що на питання дослідників, як би вони оцінили свою "сексуальну впевненість", 18-річні учасниці поставили собі "четвірку" із 10 балів. Респондентки ж 60-69 років оцінили свою розкутість у шість балів.

Одним із найцікавіших відкриттів цього опитування стало те, що 19% учасників віком від 70 років користуються соціальними мережами для інтимних знайомств. Для порівняння, із 50-59-річних британців шукають в інтернеті незнайомців для сексу 13%.