Офіційний гімн Євро-2012. Відео

— 7 травня 2012, 15:21

Про це повідомляє Інформаційний центр "Україна 2012".

Відео починається з подорожі на столичний польський стадіон "Народовий", на якому відбудеться відкриття футбольного турніру Євро-2012.

Створювати святковий настрій співачці допомагають футболісти у формі української та польської національних збірних, які вправляються з м’ячем.

За задумом, сюжет у відео поєднується передачею символічного пасу, який об’єднує приймаючі міста турніру.

Як зазначається у повідомленні, у кліп також увійшли яскраві епізоди з минулих чемпіонатів, найкращі голи та емоції вболівальників.

Втім, у ньому багато гри і танців на пляжі і присутні навіть танці біля Ейфелевої вежі, водночас, доволі мало українських і польських міст.

Так, Україна у кліпі "представлена" кадрами "Батьківщини-Матері", НСК "Олімпійський", Майдану Незалежності, Михайлівського собору, видно також, як набиває м’яч футболіст Анатолій Тимощук.

Текст пісні не складний і не замислуватий. Основна його частина складається з таких слів:

Like a drum, drum,

Moving up, moving down

You make me jump, jump

Let your love shine all around

Like a drum, drum,

Make my heart beat like a drum

Like a drum, drum.

Що в перекладі означає приблизно наступне: "як барабан, як барабан, рухаючись вгору, рухаючись вниз, ти змушуєш мене стрибати, стрибати. Хай твоя любов світить довкола, як барабан, як барабан, це змушує моє серце битись як барабан, як барабан, як барабан".

Нагадаємо, 16 березня 2012 головну арену Польщі "Стадіон Народовий" відвідала відома німецька поп-зірка Oceana. Протягом кількох днів на арені співачка знімалась у відео для ролику майбутньої офіційної пісні для промоції Євро-2012.

У підготовці відео був залучений також майстер фристайлу Кшиштоф Голонка, який демонстрував трюки з м’ячем.

Реклама:

Головне сьогодні