Кожні 40 хвилин десь коїться злочин, пов’язаний з Facebook

— 5 червня 2012, 11:35

Поліції доводилося звертатися до цього сайту, розслідуючи вбивства, зґвалтування, сексуальні злочини проти дітей, напади, викрадення, смертельні погрози, залякування свідків та шахрайства.

Про це пише The Daily Mail.

Кіберхулігани цькують та залякують інтернет-користувачів, сварки, які спалахнуди в онлайні, нерідко вихлюпуються й у реальне життя, а педофіли, завдяки соцмережам, мають більше нагод підібратися до дітей.

На думку активістів групи Families Fighting for Justice, такі сайти взагалі не повинні існувати.

"Facebook повинен багато за що відповісти. Кажуть, що це – соціальна мережа, але шкоди від неї більше, ніж користі. Педофілам надто просто викласти на сайті своє фото і знайомитися з молоддю. Facebook потрібно закрити", - наголошує представник організації Джин Тейлор.

"Люди мають пам’ятати про те, що злочин – лише відображення суспільства, в якому ми живемо. Як у ножі чи у машині, у Facebook нема нічого небезпечного чи злочинного, але, як і з обома цими речами, з ним слід поводитися обережно, через небезпеку, яку може нести з собою його використання", - зазначає представник поліції.

Зі слів старшого детектива, не можна заперечувати того, що деякі види злочинів, завдяки інтернету, справді стало чинити "простіше".

Навіть уже перебуваючи за ґратами, сотні злочинців продовжують мучити своїх жертв, надсилаючи їм повідомлення на Facebook.

Реклама:

Головне сьогодні