Жінка облила лікаря кислотою за смерть дочки

— 6 липня 2012, 16:45

Про це повідомляє кореспондент ТСН.

Для помсти жінка обрала соляну кислоту. Фото himiteks.ru

Близько 7 ранку 40-річна лікар Оксана вийшла з дому на роботу. Коли вона відійшла від будинку на певну відстань, жінка, яка йшла попереду, раптом обернулась і плеснула їй в обличчя соляну кислоту. Лікар кинулась бігти від нападниці.

Як медик вона розуміла, що негайно треба змити кислоту водою. На щастя неподалік жінка поливала зі шлангу клумбу. Вона і допомогла лікарю. Спочатку її госпіталізували до лікарні, в якій вона працює, зараз вона в одеської лікарні. Нападницею виявилась 53-річна Антоніна. Сім років тому її 17-річна дочка померла від пневмонії, і Оксана була її лікарем.

У лікарні розповіли, що тоді дівчину привезли вже із дуже запущеною формою пневмонії. Після прибуття до лікарні вона прожила лише добу.

Розтин і проведені експертизи показали - лікарі вже нічого не могли зробити. Жінка, яка напала на лікаря, з журналістами спілкуватись відмовляється.

Проти неї порушена кримінальна справа, вирішується питання про обрання міри запобіжного заходу.

Родичі Антоніни кажуть, що смерть дочки була для неї дуже великою втратою. Всі ці роки вона кожної неділі ходила на цвинтар до могили дочки. Але чому саме зараз вона вирішила напасти на лікаря, вони не знають.

Реклама:

Головне сьогодні