Twitter вдосконалив свій пошук. Тепер з підказками і автозаповненням. Фото

— 9 липня 2012, 14:57

Автозаповнення при введенні пошукового запиту "підказує" що ви, ймовірно, шукаєте – будь-яку з цих підказок можна обрати у випадаючому списку, пише Watcher.

Виправлення орфографії – якщо ви зробите помилку в написанні якогось слова (терміна), Twitter автоматично покаже результати для правильного запиту.

Пов’язані пошукові запити – якщо ви шукаєте щось, що має багато значень, Twitter запропонує пов’язані пошукові запити.

Пошукова видача зі справжніми іменами та іменами користувачів – коли ви шукаєте ім’я, ви побачите результати де згадується це ім’я, а також Twitter-екаунт цієї людини.

Результати від людей, яких ви зафоловили, – додатково до "All" та "Top" твітів у результатах пошуку ви тепер можете побачити твіти за своїм запитом лише від людей, яких ви зафоловили ("People you follow").

Григорій Бакунов, директор з поширення технологій Яндекса, вважає, що ці нововведення виводять Twitter на ринок пошуковиків і роблять його сильним гравцем на цьому ринку.

Настільки сильним, що Twitter "стає поперек горла" компанії Google у розрізі пошуку подій та новин у реальному часі. Нові елементи пошуку з’являться найближчим часом у десктопній версії соціальної мережі на twitter.com. Пов’язані пошукові запити, автозаповнення, корекція орфографії – з’являться також у додатках для iPhone та Android.

Реклама:

Головне сьогодні