Google запустив кампанію на підтримку геїв - Legalise Love

— 9 липня 2012, 18:39

Як повідомляє Лента.ру з посиланням на The Washington Post, 8 липня на сайті Google з'явився спеціальний розділ, присвячений боротьбі за права геїв.

Про те, що Google збирається запустити кампанію на підтримку одностатевих шлюбів, повідомив шостого липня ресурс dot429. Видання посилалося на представника корпорації Марка Палмера-Еджкама (Mark Palmer-Edgecumbe), що виступив на саміті "Global LGBT Workplace" в Лондоні.

Палмер-Еджком у своєму виступі торкнувся Сінгапура, який, за його словами, "хоче стати глобальним фінансовим центром і світовим лідером".

Однак, зазначив він, державу можна поставити перед фактом, що ці титули повинні супроводжуватися однаковим ставленням до громадян незалежно від їх сексуальної орієнтації (в Сінгапурі гомосексуалізм є протизаконним).

dot429 та інші ЗМІ припустили, що кампанія Google буде спрямована на легалізацію одностатевих шлюбів. Однак, як повідомляє The Washington Post, представники корпорації спростували цю інформацію, заявивши, що "Legalise Love" спрямована на підтримку геїв в країнах, де їх стосунки заборонені законодавчо.

На сайті кампанії розповідається про те, в яких ЛГБТ-заходах брали участь представники Google і які події корпорація організовувала самостійно. Також на сторінці є посилання на сайти компаній-партнерів, що займаються темою одностатевих відносин.

Корпорація зазначає, що хоче, щоб ЛГБТ-спільноти відчували себе в безпеці, де б вони не знаходилися. В рамках кампанії в 2012 році 40 геїв-співробітників Google візьмуть участь у Всесвітньому прайд-параді в Лондоні. Вони організовують "Gayglers Summit" ("Самміт геїв-"гуглеров").

Боротьба Google за права гомосексуалістів почалася в 2008 році, відзначає The Washington Post. Тоді корпорація виступила проти пропозиції прописати в законодавстві Каліфорнії можливість вступу в шлюб тільки чоловіка з жінкою.

Реклама:

Головне сьогодні