Маленька дівчинка на вінчанні качалася по підлозі від нудьги. Відео

— 4 серпня 2012, 10:01

Як пише Daily Mail, 35-секундне відео з весільної церемонії записав Джон Ресіг (John Resig), який є співвласником популярного веб-сайту, що спеціалізується на гумористичних фото та відео.

В описі до відеозапису він написав, що зняв дорогоцінний момент на камеру телефону, відвідуючи весілля кузини в Лексінгтоні, штат Кентуккі, у минулі вихідні.

Автор відео написав, що чарівна дівчинка Клер-Міллер почала свої вибрики, коли священик ось-ось мав представити наречених присутнім.

Дівчинка в білій сукні та з віночком квітів на голові, що стояла за нареченою, почала опускатися на сходи, а з них сповзла на підлогу під час оголошення благословень.

Вона виглядала наймолодшою з дівчат і юнаків та хлопчиків, які стояли по обидва боки від нареченої та нареченого під час церемонії. На вигляд їй роки 3-4.

Чоловік – імовірно, родич – підійшов і почав піднімати дитину з підлоги за руку. В цей момент священик помітив, що відбувається за спиною в наречених, і зробив паузу.

Тоді до дівчинки підбігла жінка – очевидно, її мати, яка підняла дівча на руки й понесла в глиб зали, пригорнувши до себе. Очевидно, вона й раніше бачила, що дитя качається по підлозі, але вичікувала.

Імовірно, дівчинка просто знудилася під час церемонії – й вирішила перепочити та побавитися на очах у публіки.

Реклама:

Головне сьогодні