Художниця-криміналіст "зістарила" британську королівську сім’ю. Фото

— 7 серпня 2012, 12:05

Колись Кейт Міддлтон, нині герцогиня Кембриджська, а в майбутньому королева Кетрін, посивіє, а коло її рота, після років приязних усмішок підданим, утворяться глибокі зморшки.

Імовірне зображення дружини принца Вільяма в її 60 представляє The Daily Mail.

Автор фото – 38-річна художниця-криміналіст Тері Блайс. Спираючись на знання людської анатомії та остеології (науки, що вивчає будову та функції кісток), вона багато разів співпрацювала з поліцією, допомагаючи створити актуальне "фото" людини, зниклої багато років тому.

Зокрема Блайс малювала портрет маленької Меделін МакКен, яка зникла в Португалії в 2007-му.

Зацікавившись тим, що зробить невблаганний час із британською королівською родиною, художниця дослідила безліч фотографій, порівняла риси обличчя "об’єктів" із зображеннями їхніх батьків, тіток, дядьків, бабусь та дідусів, врахувала такі фактори як схильність до повноти та гравітація.

Отже, як передрікає експерт, британський принц Вільям до 60 втратить майже все волосся, в іншому ж роки будуть до нього поблажливі. У поважному віці він буде більше схожий на свого дядька, принца Едварда, аніж на батька, принца Чарльза.

Його ж менший принц Гаррі лишиться при своїй чуприні, одначе численні вечірки, якими нині захоплюється 27-річний плейбой, лишать свої сліди на його обличчі.

Іще авторка представила імовірні майбутні портрети онучок королеви Єлизавети ІІ – Зари Філліпс та принцеси Євгенії, а заразом і меншої сестри Кейт Міддлтон, Піппи, яка нині теж користується чималою популярністю.

До слова, герцогиня Кембриджська та її дівер принц Гаррі потрапили до цьогорічного Best-Dressed List, що його днями представив журнал Vanity Fair.

Фото з сайту The Daily Mail

Реклама:

Головне сьогодні