Деякі вокзали через спеку забезпечили питною водою

— 8 серпня 2012, 15:41

Як зазначається у повідомленні прес-служби Придніпровської залізниці на цих вокзалах вода для пасажирів є у необхідній кількості.

Працівників медчастин перевели на посилений режим роботи та збільшили кількість лікарів.

Медичні пункти на вокзалах працюють цілодобово, єдиний температурний режим тут забезпечують кондиціонери або потужні вентилятори. Кожен медик має при собі аптечку, яку поряд зі звичайним набором ліків укомплектували препаратами для людей із серцево-судинними й неврологічними захворюваннями, а також для тих, хто отримав тепловий удар

Спеціально для пасажирів кожен вокзал та станцію забезпечили водою, у разі необхідності медичну допомогу нададуть кваліфіковані та досвідчені лікарі. Кожен працівник вокзалу проінструктований та чітко знає, як поводитись у ситуації, коли пасажиру стало зле", - підкреслив начальник Придніпровської залізниці Олександр Момот.

Наразі на Придніпровській магістралі діють 6 цілодобових медичних пунктів на залізничних вокзалах Дніпропетровськ-Головний, Кривий Ріг-Головний, Запоріжжя, Сімферополь, Джанкой та Мелітополь, де постійно чергують більше 20 медиків.

Українська правда. Життя

Реклама:

Головне сьогодні