Німецький глянець: хижачки made in Russia атакують наших чоловіків

— 9 серпня 2012, 12:15

"Що робити, коли мій чоловік іде від мене до молоденької штучки made in Russia?", - з обуренням запитала в серпневому номері глянцю, який виходить у видавництві Burda, випусковий редактор Корінна фон Басевич.

Про це пише Інопреса з посиланням на Tageszeitung.

"Молоденькі штучки з Росії", наголошує автор, "руйнують шлюби та любовні зв’язки промислових босів, зіркових адвокатів та економістів швидше та смертоносніше за будь-яку бактерію кишкової палички".

"Юрмища апетитних та цілеспрямованих дамочок" чатують на свою заможну здобич у фойє крупних банків та в елітних барах. Саме вони крадуть у порядних німецьких фрау їхніх чоловіків.

Свої тези автор підкріплює статистикою, за якою буцімто кожен третій чоловік старший від 50 років бажає бачити поряд молодшу партнерку. Іще фон Басевич наводиться сумний приклад свого знайомого багатія, який у 67 змінив свою "високодуховну та освічену" половину та молодесеньку Ірину без будь-якої освіти.

Також колумністка нагадує про загадкову "школу флірту", яка й готує таких "суперагентів у спідницях" десь у далекому Сибіру, як писала три роки тому газета Die Welt.

Реклама:

Головне сьогодні