МНС запевняє, що ніхто не відмовлявся гасити пожежу

— 3 вересня 2012, 17:21

Про це йдеться у заяві, поширеній відомством у понеділок.

Як відомо, раніше повідомлялось, що пожежники відмовлялися їхати гасити пожежу до села Мале Роздільнянського району Одеської області, посилаючись на відсутність пального для пожежної машини.

Згідно з заявою, поширеною центром громадських зв'язків ГТУ МНС України в Одеській області, голова Єгорівської сільради (якій підпорядковано с. Мале) Ганна Караман зателефонувала до пожежної частини Роздільнянського району з проханням не їхати на виклик, оскільки жителі села самотужки загасили вогонь практично відразу після виклику пожежників.

Унаслідок пожежі вигоріла суха трава, а також згорів сарай зі старими речами. Причиною пожежі був недопалок, необережно кинутий у траву.

"Будь-яка розсудлива людина розуміє, що служба 101 ніколи не відмовляє в допомозі людям", - наголосили в МНС.

За інформацією Думская.net, мешканці зателефонували в пожежну службу, але допомоги від рятувальників не дочекалися.

"Ми подзвонили, сказали, що все горить, приїжджайте гасити. На це в пожежній (службі) нам відповіли, що ви, мовляв, дуже далеко знаходитеся, у нас немає на вас соляри. Їхати відмовилися ", - розповідала жителька села Ірина.

Гасити вогонь довелося своїми силами – люди з усього села носили відра з водою, намагаючись здолати стихію. В результаті пожежі згоріли три житлових будинки, знищено поле, обвуглені дерева в садах.

Реклама:

Головне сьогодні