Американський тато, який виносив та народив трьох дітей, планує четвертого

— 4 вересня 2012, 11:43

Доньку й двох синів він подарував тепер уже колишній дружині Ненсі, тепер, знайшовши нове кохання, хоче ще дітей.

Про це пише The Daily Mail.

Томас і Ненсі прожили разом 10 років. Із медичних причин жінка не могла виносити дитини, тож це взяв на себе чоловік, у якого ще лишилася матка з тих часів, коли він був іншої статі.

У подружжя з’явилося трійко дітей – дівчинка Сьюзен, а потім і хлопчики – Остін та Дженсен. На жаль, шлюб розпався через пиятику Ненсі, і Томас отримав одноосібну опіку над малюками.

Новою обраницею багатодітного тата стала вихователька дитячого закладу Амбер Ніколас. Закохані дуже хочуть спільних дітей, і, ймовірно, навіть завагітніють одночасно.

Так виглядав Томас Біті, коли був дівчиною

"Бути вагітним – це найнеймовірніший досвід, але ми хочемо, щоби цього разу через це пройшла Амбер. Думаю, чудово буде пережити вагітність як батько", - поділився Томас із Sunday Mirror.

"Навіть можливо, що ми обоє завагітніємо одночасно. Амбер запропонувала, щоби ми обоє спробували завагітніти – кому це вдасться першому, той через це і пройде", - додав він.

Щоправда, ідилію цією пари дещо затьмарює те, що Томас і досі чубиться в судах із екс-жінкою, Ненсі, з якою досі не розлучений.[L]

Оскільки як у чоловіка, так і в дружини наявні жіночі репродуктивні органи, суддям важко визначитися – розглядати їхній союз як одностатевий чи традиційний. Одностатеві ж шлюби узагалі не визнані в штаті Аризона, тож, за тамтешніми законами, і про розлучення не може йти мова.

Нагадаємо, процес зміни статі Томас Біті розпочав ще 15 років тому. 5 років тому він переніс останню операцію, і тепер має пеніс, хоча матка в нього теж лишилася.

Реклама:

Головне сьогодні