Помер актор фільму "Зелена миля" Майкл Дункан

— 4 вересня 2012, 13:17

Дункан переніс серцевий напад в липні. Він помер у понеділок в лікарні в Лос-Анджелесі, не зумівши одужати після хвороби, пише Бі-Бі-Сі.

Колишній охоронець Дункан, що мав зріст 1.93 м, був у всіх сенсах помітною фігурою. Він зіграв безліч дуже різнопланових ролей на екрані.

За роль у фільмі "Зелена миля", знятому в 1999 році за мотивами роману Стівена Кінга, Дункан був номінований на премію "Оскар" як найкращий актор другого плану.

Він також зіграв багато різних ролей в кіно і озвучував мультиплікаційні фільми.

Універсальність Дункана дозволила йому взяти участь у фільмі "Армагеддон", де він разом з Брюсом Віллісом рятує Землю, він також знімався в комедії "Ріккі Боббі: Король дороги" разом з Віллом Фереллом і в цілому ряді телевізійних серіалів, включаючи і "Дві з половиною людини".

Однак Дункана будуть пам'ятати насамперед через його спільну роботу з Томом Хенксом у "Зеленій милі".

Дункан грав визнаного винним у вбивстві Джона Коффі, поведінкою схожого на дитину і дуже добру людину, яка володіла незвичайною цілющою силою.

Його дивовижна робота принесла американському акторові номінацію на звання кращого актора другого плану і стала перепусткою в світ великого кіно, дозволивши кинути роботу охоронцем.

Реклама:

Головне сьогодні