Тест

У Києві вперше представили виставку мертвих тіл. Відео

Серед експонатів – ілюстрація людської анатомії і ілюструють наслідки куріння, ожиріння та інших пошкоджень, які можуть бути викликані зневагою власним тілом.

Відвідувачі зможуть порівняти здорові легені з чорними легкими, дуже постраждалими через куріння. Пошкоджений зразок є доказом того, що деякі люди більше піклуються про свої автомобілі, ніж бережуть свої тіла.

Експонати, представлені на виставці "Таємниці тіла", надає біотехнічна лабораторія, розташована в Китаї, яка займається інноваційними дослідженнями в технології пластинації.

[L]У цій лабораторії зразки тіл виробляють, зберігають і надають для медичних навчальних закладів та широкого загалу з освітньою метою.

Пластинація зберігає тканини тіла незмінними завдяки використанню рідкого силікону, який після обробки твердне. Кінцевим результатом є прогумований екземпляр, що зберіг кожну клітину тіла і повністю демонструє складність організму - кісток, м'язів, нервів, кровоносних судин і органів. Підготовка зразка, який є цілісним тілом, може зайняти більше року. До всіх тіл ставляться з особливою повагою і обережністю.

Для відвідування виставка буде відкрита до 23 грудня 2012р на території НСК "Олімпійський".

Вартість вхідного квитка для дорослих (18 - 64 роки) - 135 грн в будні дні і 155 грн у вихідні. Підлітки (12 - 18 років) та люди похилого віку (65 років і старші) заплатять за квиток 105 грн, а студенти - 110 грн. Діти (3 - 12 років) обов'язково в супроводі дорослих можуть побачити експонати за 50 грн. Шкільні та студентські групи (від 15 осіб) можуть потрапити на виставку за 75 грн з людини, а сімейний квиток (2 дорослих та 2 дитини) коштує 350 грн.