Time назвав топ-50 найкращих сайтів

— 2 жовтня 2012, 11:54

До списку увійшли не всесвітньо відомі Google, Twitter чи Amazon, а сайти які ще не відомі широкому загалу. Редактори Time знайшли сайти, які заслуговують на увагу, є цікавими, інноваційним, дозволяють користувачам зекономити час і гроші.

До категорії "Веб-інструментів" увійшов сервіс LastPass. Загальновідомо, що експерти з безпеки радять створювати різні паролі для кожного облікового запису.

LastPass – це ресурс для надійного збереження декількох паролів в одному місці, які можна захистити одним спільним майстер-паролем. У базовій версії є безкоштовним, в той час як преміям-версія дає доступ до мобільних додатків, видаляє рекламу і обіцяє пріоритетну підтримку, якщо ви потребуєте допомоги, лише за $ 12 за рік.

Наступним у категорії "Веб-інструменти" стоїть сервіс Imo, універсальний інструмент спілкування, який поєднує AIM, Facebook, Google Talk та інші системи обміну повідомленнями. Додатки ІМО розроблені для IOS і Android пристроїв.

Наступний в цій категорії – сервіс Squarespace – платформи блогів про створення красивих, багатих веб-сайтів з мінімальними технічними знаннями. Ви вибираєте шаблон, налаштувати його шляхом перетягування елементів навколо, а потім наповнюєте його змістом.

До всього кожен Squarespace сайт підлаштовується моментально, щоб добре виглядати і добре працювати на ПК, планшеті чи телефоні. На відміну від WordPress і Blogger, ця послуга не безкоштовна, але для початку вони планують брати $8 на місяць.

У категорії "Розваги" першим названо сервіс Viddy – відео сервіс для власників iPhone. Його описують так: якби Youtube та Instagram мали спільну дитину, то вона виглядала б як Viddy.

Також в цю категорію увійшов сервіс музичний сервіс TuneIn – "ідеальне радіо", яке має надзвичайно повну базу музики та аудіо і надзвичайно простий у користуванні.

Сайт також доступний як додаток для iPhone, iPad, Android телефонів і інших пристроїв.

Тут можна подивитися місцеві радіостанції, переглядати музичні жанри або знайти нові і минулі епізоди з ваших улюблених підкастів.

Наступний у цьому розділі ресурс Songza – сервіс потокового прослуховування музики, так зване тематичне радіо, яке вміє підлаштуватися під музичні смаки користувача.

У категорії "Освіта" лідером став сервіс Learnist – поєднує в собі "уроки" на певну тему (веб-сторінки, відео, Google книги, електронні книги тощо).

А також Coursera – унікальний проект безкоштовного дистанційного навчання, на сторінках якого на даний момент зібрані лекції найвідоміших університетів світу.

Крім того, що цієї категорії потрапили Codeacademy і Vocabulary.com.

Серед сайтів новин опинилися ресурс Національної космічної агенції Nasa.gov, сервіс The Verge про Hi-tech новинки та BuzzFeed, який розповідає скандальні новини.

У топ-50 також потрапили поштові сервіси, сервіси соцновин, ігрові, ресурси для родини та дітей та інтернет-магазини.

За матеріалами Time

Реклама:

Головне сьогодні