У Facebook вже мільярд користувачів

— 4 жовтня 2012, 16:46

Сьогодні засновник ресурсу Марк Цукерберг написав на своїй сторінці: "Святкування мільярда - дуже особливе для мене. Це момент, щоб вшанувати людей, яким ми служимо".

Він сказав, що необхідно відкривати та об'єднувати ті речі, які роблять людину людиною. "Це те, що нас зближує. Це те, що приносить сенс у наше життя", - каже Цукерберг.

"Сьогодні ми шануємо повсякденні речі, які зближують нас. Стільці, дверні дзвінки, літаки, мости, ігри - це все речі, які нас об'єднують. А тепер Facebook є частиною цієї традиції речей, які пов'язують нас".

Facebook - найбільша соціальна мережа у світі. Вона була заснована у 2004-ому році Марком Цукербергом та його сусідами по кімнаті під час навчання у Гарвардському університеті.

Кожного дня в соціальній мережі користувачі залишають 3,2 мільярда "Лайків" і коментарів і публікують 300 млн. фотографій. На сайті зафіксовано 125 млрд. "дружніх зв'язків".

Доходи компанії в I кв. 2012 склали 1 мільярд 58 мільйонів доларів, що на 6,5% менше попереднього кварталу. Виходить, на кожному користувачі компанія заробила трохи більше долара за квартал. Реклама принесла 872 млн. доларів США прибутку, інші джерела - 186 мільйонів.

Кількість унікальних відвідувачів сайту в жовтні 2011 року склала 750 млн., а кількість переглядів сторінок - 1 трильйон.

Реклама:

Головне сьогодні