У Британії пройшов щорічний з’їзд любителів іграшкових поні

— 8 жовтня 2012, 14:33

Щорічний міжнародний з’їзд проходить у графстві Дербішир.

Про це пише The Sun.

Чимало учасників готують собі спеціальні костюми та фарбують волосся під колір своїх улюблених іграшок.

Подружжя Ван Емден закохалося одне в одного під час навчання в університеті – коли з’ясувалося, що обоє вони є фанатами поні. Не дивно, що весілля пари теж стало тематичним. Більше того, свою донечку 25-річний Нейтан та 26-річна Еліза назвали на честь однієї з іграшкових конячок.

"Поні – це наше життя. У нас був (весільний) торт із поні, прикраси та план розміщення гостей", - розповідає Еліза.

"Нашу доньку названо на честь Pony Baby – Рубі. Якщо їй не подобатимуться поні, не знаю, що ми робитимемо", - каже жінка.

21-річна Ребекка Ліндахл прилетіла на зустріч однодумців із самого Стокгольма. Дівчина каже, що збирати іграшкових конячок вона почала в 10 років, і згадала про давнє хобі, коли стала дорослою. Нині вона має вже 150 поні.

29-річна Шінед Лінч із Дубліна зізнається, що вбирається як рожевенька My Little Pony і в повсякденному житті. На щастя, професію вона має більш-менш відповідну, працює нянею.

38-річний Марко Плате працює в ІТ-галузі, і на зустріч прибув із Мілана. Його колекція складається з понад 2 тисяч фігурок.

"Я мусив виділити для поні кімнату. Мій бойфренд цього не поділяє – він би їх усі спалив", - зізнається чоловік.

"Моя улюблена – це обмежений випуск, Takara з Японії – коштує 5 тисяч фунтів стерлінгів", - каже Марко.

Іграшка "Моя маленька поні" була створена ще в 1980-х. Друге її "пришестя" розпочалося в 2003-му, відтоді було продано понад 100 мільйонів різнокольорових конячок.

Реклама:

Головне сьогодні