Apple представить iPad mini наприкінці місяця – ЗМІ

— 9 жовтня 2012, 11:10

Деякі виробники деталей для продукції Apple в Азії сказали, що отримали замовлення на виготовлення понад 10 мільйонів планшетів у четвертому кварталі цього року.

Про це пише американське видання The Wall Sreet Journal.

Як вони зізнаються, це замовлення майже вдвічі більше, ніж надійшло на цей самий квартал на планшети Kindle Fire від Amazon.

У Apple не змогли прокоментувати чутки про виробництво меншого планшету. Як раніше писала The Wall Street Journal, iPad mini матиме діагональ 7.85 дюймів.

ЗМІ також вказують, що Apple представить iPad mini наприкінці цього місяця.

Порівняння: Nexus 7 vs iPad mini

Як відомо, Apple виробляє свої пристрої в умовах строгої секретності. Про презентації нових ґаджетів ЗМІ дізнаються від джерел.

12 вересня Apple представила нову версію iPhone, а також оновлені iPod, нові навушники EarPods.

Ще раніше блогери публікували фото iPad mini. За їхньою інформацією, IPad-міні виглядатиме як великий iPod touch, от тільки з меншими рамками з боків (якщо тримати гаджет у портретному режимі), окремими кнопками звуку, а мікрофон буде на задній панелі.

Порівняння IPad-міні, IPad і четвертого iPhone

Неширока рамка створена для того, аби конкурувати з 7-дюймовими Kindle Fire, Galaxy Tab 7, RIM Playbook. Водночас рамка у плантеша існує не просто так, а щоб його можна було тримати у руках.

Відтак тепер авторам новинки треба придумати, що робити з численними натисканнями, які неминучі при користуванні.

Усі фото 9to5mac

Реклама:

Головне сьогодні