Wizz Air піднімає тарифи на ручну поклажу для українських пасажирів

— 9 жовтня 2012, 14:03

Утім, сплатити цю суму зможе той, хто сплатив вартість багажу в інтернеті не менше ніж за 3 години до вильоту, пише Коммерсант-Украина.

Пасажири, які платитимуть в аеропорту безпосередньо перед вильотом сплатять 230 грн., а ті, хто захоче сплатити за провезення ручної поклажі при вході на посадку, заплатить 345 грн., а не 60, 120 і 180 грн., як повідомлялося раніше.

У прес-службі компанії повідомили, що у розсилці авіакомпанії було допущено ряд помилок. Там також обіцяють, що незабаром розішлють нові інформаційні бюллетні всім пасажирам.

[L]"Часто салон літака переповнений через те, що на борт беруть занадто багато багажу. Це не тільки робить переліт в салоні літака неприємним, але і тягне істотні затримки, які завдають незручність всім пасажирам", - зазначала раніше авіакомпанія.

Перевізник вирішив розділити ручну поклажу на два типи: дрібногабаритні (невеликий рюкзак або сумка для ноутбука, яка може поміститися під сидіння вагою до 10 кг) та великогабаритну (багаж повинен вільно поміщатися на багажних полицях, його розмір не повинен перевищувати 56x45x25 см). Одну невелику сумку пасажир, як і раніше, зможе провозити безкоштовно.

Нова політика перевезення ручної поклажі діятиме на всіх рейсах, заброньованих з 4 жовтня або пізніше з датою вильоту від 24 жовтня. Якщо пасажир забронював рейс до 4 жовтня, то він зможе безкоштовно взяти з собою на борт великий предмет багажу.

Про плани ввести плату за провезення великих сумок в ручній поклажі Wizz Air Hungary заявила цього літа. З початку серпня авіакомпанія випробовувала нову політику на рейсах між Катовіце і Лондоном.

За даними Wizz Air, введення збору зменшило число великих сумок в салоні літака на 20%

Реклама:

Головне сьогодні