Названо найбільш популярну електронну пошту у світі

— 3 листопада 2012, 09:16

Такі дані представлені в жовтневому звіті компанії comScore, пише Watcher.

Місячна аудиторія Gmail склала 287,9 млн користувачів. Друге місце посіла пошта Hotmail корпорації Microsoft – її аудиторія склала 286,2 млн користувачів. Третє місце зайняв поштовий сервіс Yahoo! з аудиторією в 281,7 млн чоловік.

Тим не менш, на американському ринку все ще продовжує лідирувати поштовий сервіс компанії Yahoo – в жовтні його відвідали 76,7 млн американців, а з Gmail працювало лише 69,1 млн жителів країни.

У компанії Google влітку цього року відзначали, що Gmail обігнав по числу користувачів поштовий сервіс Hotmail. У самій компанії Google тоді заявили, що місячна аудиторія сервісу склала 425 млн чоловік.

На відміну від дослідницьких компаній, в розрахунках Google враховано також тих користувачів, які працюють з мобільною версією сервісу.

Нагадаємо, що поштовий сервіс від Google був запущений в 2004 році. Компанія постійно покращує інтерфейс і функціональні можливості проекту. Так, учора компанія Google представила чергове нововведення — можливість створення нового повідомлення в окремому вікні без виходу з інших функцій поштового сервісу.

За даними ComScore, у червні цього року в п’ятірку найбільших поштових сервісів увійшли також проекти Mail.ru і "Яндекс.Пошта".

Реклама:

Головне сьогодні