Кара за збитого поліцейського: індичка на день подяки

— 8 листопада 2012, 15:30

Приготування частування стане частиною покарання 46-річної Валері Роджерс, яку визнали винною в тому, що вона збила на машині співробітника поліції, повідомляє Lenta.ru із посиланням на Associated Press.

Інцидент із збитим поліцейським стався в липні 2012-го року. Тоді проходив місцевий традиційний марафон, і співробітник поліції стояв на дорозі, де регулював рух транспорту.

За словами адвоката Роджерс, його клієнтка, яка побачила, що інспектор велів їй зупинитися і не виконувати лівий поворот, запанікувала і замість того, щоб коритися наказу, поїхала вперед. В результаті цього маневру вона зачепила поліцейського, і той впав на спину.

На суді Роджерс визнала себе винною. Суддя заявив, що жінка повинна буде нагодувати в День подяки поліцейських, які в той момент будуть перебувати у відпустці, або відсутні на роботі з причини втрати працездатності. Крім того, жінці дали рік умовного покарання.

День подяки у США відзначають кожен четвертий четвер листопада. У 2012 році святкування випадає на 22-е число. В цей день в американських сім'ях до столу подають запечену індичку і гарбузовий пиріг.

Реклама:

Головне сьогодні