Визначено дюжину найсексуальніших акцентів світу

— 2 грудня 2012, 14:30

Саме так стверджують автори матеріалу CNN, які обрали 12-ку найсескуальніших акцентів світу. Утім, вони також пропонують читачам або підтвердити, або посперечатися із цим рейтингом.

Отже, на першій сходинці найсексуальніших акцентів опинився італійський, який звучить наче "саксофон Ferrari" та з яким говорять англійською кінозірка Моніка Белуччі та футболіст Алессандро Дель П’єро.

Друге місце автори віддали французькому акценту. На їхню думку, манера балакати Софі Марсо та Жана Рено наводить на думку про "30-річного тинейджера", і це дуже сексуально.

Далі йде іспанський (кастильський) акцент, і це доводить акторське подружжя Хав’єра Бардема й Пенелопи Крус.

Четверту та п’яту сходинку творці рейтингу віддали чеському та нігерійському акцентам. Шосте місце належить ірландському, з яким говорить актор Колін Фаррелл, а сьоме – оксфордському британському, як у "доктора Хауса" Х’ю Лорі та акторки Сієнни Міллер.

До Топ-10 автори також включили акцент, притаманний мешканцям південних штатів Америки – його можна почути від Брітні Спірз або Метью МакКонехі, а ще португальський бразильський та тринідадський, як у реперки Нікі Мінаж.

На одинадцятій сходинці розмістився тайський акцент, який автори порівняли з "караоке для повнолітніх", а на дванадцятій – аргентинський іспанський, який можна почути в розмові тенісистки Габріели Сабатіні.

Реклама:

Головне сьогодні