Кінокомпанія Universal Studios судиться із порностудією через "50 відтінків сірого"

— 3 грудня 2012, 10:35

Кінокомпанія вважає, що порностудія без дозволу використовувала матеріал книги британської письменниці Е. Л. Джеймс "П'ятдесят відтінків сірого", яка стала бестселером у всьому світі і розійшлася багатомільйонними накладами, пише Бі-бі-сі.

У позові стверджується, що Smash Pictures використала діалоги, персонажі, події, розповідь і стиль для свого фільму "П'ятдесят відтінків сірого: адаптація в стилі ХХХ".

Компанія Universal придбала права на зйомку трилогії за мотивами книги і вважає, що "відбулося справжнісіньке злодійство".

Судовий позов на порностудію, крім Universal Studios, також подала компанія James 'British company, яка володіє авторськими правами на книгу, яка вперше була опублікована в 2011-ому році.

Кінокомпанія сподівається відшкодувати понесені нею збитки, сума яких не розголошується, домогтися заборони на продаж фільму і утримати всі отримані від продажу екранізації книги прибутки.

За твердженням Universal, студія Smash Pictures готує до виходу ще два фільми. Порностудія поки не дала жодних коментарів з цього питання.

Кінокомпанія Universal придбала права на екранізацію "П'ятдесяти відтінків сірого" імовірно за 5 млн. доларів в березні цього року і зараз знімає кіноверсію знаменитої книги.

Реклама:

Головне сьогодні