Дитяча книжечка дає поради "що робити", якщо мама чи тато опинилися за ґратами. Фото

— 3 грудня 2012, 15:05

За інформацією The Daily Mail, у виданні розповідається історія маленького кролика, тата якого відправили до в'язниці на 6 років. У книжці є поради як впоратися із проблемою, а також пояснення того, як мама чи тато проходять через судовий процес.

Скетч, маленький кролик, розповідає про свій перший досвід, коли він став свідком арешту батька. "Ми були в квартирі, коли вночі прийшла поліція. Спалахнуло світло. Сусіди дивилися. Офіцери поклали мого тата в наручниках на підлогу", - йдеться у книжечці.

"Твій тато, можливо, порушив закон. Ми маємо поставити йому кілька питань у поліцейському відділку", - каже пухнастий поліцейський.

Книга наче супроводжує Скетча, коли він відчуває біль і злість. Книжка надає комплексні висновки для дітей, щоб краще зрозуміти, що чекає на їх близьких, коли вони опинилися за ґратами.

"Закони - це правила, які визначають людську поведінку. Коли люди порушують закон, їх можуть посадити до в'язниці. Вона там мають залишатися протягом певного часу. Як довго - залежиться від того, наскільки сильно вони порушили закон", - пише автор видання.

Книга також вчить не ображатися на тата, тому що він рідний. "Ця історія допоможе пережити тобі важкі часи", - сказано і книжці.

Реклама:

Головне сьогодні