Facebook дозволив обмінюватись повідомленнями незареєстрованим користувачам

— 6 грудня 2012, 10:56

Незареєстровані в Facebook користувачі можуть спілкуватися в чаті Facebook, вказавши тільки свій номер телефону, пише Watcher.

Таким користувачам будуть доступні всі базові можливості сервісу – як обмін текстовими повідомленнями, так і групові чати і обмін фотографіями.

Можливості працювати в месенджері без екаунта Facebook поки отримали лише власники мобільних пристроїв на основі мобільної платформи Android.

Ця функція доступна користувачам з деяких країн світу. Найближчим часом адміністрація соціальної мережі планує зробити цю функцію доступною і в месенджері для мобільної операційної системи iOS.

Запуск нових можливостей обміну повідомленнями в Facebook допоможе Facebook вирішити завдання по залученню нових користувачів у соціальну мережу.

Нещодавно стало відомо, що Facebook веде переговори про купівлю месенджера WhatsApp, за допомогою якого соціальна мережа зможе проникнути на прості бюджетні мобільні телефони і, таким чином, популяризувати сервіс на нових для себе ринках країн, що розвиваються.

Реклама:

Головне сьогодні