Іще одна юна бразилійка виставила на продаж цноту

— 3 січня 2013, 15:44

18-річна бразилійка виставила себе на продаж на сайті YouTube. Найвища зі ставок, які вже запропонували за її дівочість – 35 тисяч доларів.

Про це пише The Daily Mail із посиланням на CNN.

"Я прийняла це рішення одразу після свого 18-річчя. Саме тоді в моєї матері стався інсульт", - говорить Ребекка.

Матір дівчини нині прикута до ліжка, вона не може самостійно ані їсти, ані дістатися до ванної кімнати. Працюючи офіціанткою, Ребекка заробляє замало, щоби найняти доглядальницю.

Як розповів журналістам сусід Бернардо, свого батька Ребекка ніколи не знала, а її старша сестра померла кілька років тому.

Мати Ребекки доньчиного рішення не схвалює.

Подейкують, того дня, коли школярка розмістила на YouTube своє звернення, його переглянули близько 3 тисяч разів, а коли дівчина вийшла на вулицю, в неї почали кидати монетками.

Нагадаємо, торік бразилійка Катаріна Мігліоріні та росіянин Олександр Степанов погодилися продати свою цноту в рамках австралійського телепроекту. Покупець із Японії не пошкодував 780 тисяч доларів за дівчину, а парубка "придбала" за 3 тисячі жінка з Бразилії.[L]

Як зауважує видання, інтимна зустріч Катаріни з покупцем поки що не відбулася, дівчина нині перебуває на Балі в очікуванні візи.

Реклама:

Головне сьогодні