Колись найгладкіший чоловік планети скинув майже 300 кіло

— 4 січня 2013, 11:30

Втратити 292 кілограми йому допомогла операція, під час якої хірурги зменшили його шлунок до розмірів курячого яйця.

Тепер Пол потребує іншої операції, з видалення зайвої шкіри, котра звисає з нього величезними складками.

Вартість такого хірургічного втручання – близько 30 тисяч фунтів стерлінгів, пише The Sun.

Колишній поштар, котрий мешкає в графстві Саффолк, нині важить 152 кілограми і не збирається на цьому спинятися. Мета Пола – 89-95 кілограмів, здорова вага для чоловіка його зросту.

"Мені було соромно зватися найгладкішим чоловіком у світі, бо я знав, що сам привів себе в пекло цього стану", - говорить Мейсон.

"Тепер я знаю, що можу стати тим, хто схуднув найбільше за всіх у світі, але переді мною ще довгий шлях", - додає він.

Колись денний раціон Пола містив 20 тисяч калорій. Лише на сніданок чолов’яга укоськував чотири яйця, чотири сосиски, упаковку бекону, чималу порцію картоплі та хліба. Нині ж британець вдовольняється 1250 калоріями на день.

Причини свого компульсивного переїдання Мейсон вбачає в тому, що в дитинстві був жертвою знущань та кпинів. Відколи ж у 1986-му пішов із життя його батько, стало ще гірше, згадує він.

Для того, щоби операція з видалення зайвої шкіри була проведена коштом держави, британська Національна служба охорони здоров’я вимагає, щоби схудлий пацієнт принаймні 2 роки протримався у стабільній вазі.

Пол мріє, аби його прооперували якомога швидше, адже це зробить його мобільнішим. Позбувшись зайвої шкіри, Мейсон планує зайнятися плаванням, опанувати велосипед, піти до спортзали та завести подружку.

Реклама:

Головне сьогодні