Школярка підсипала батькам снодійне, аби ті не відключали інтернет

— 8 січня 2013, 15:00

Про це повідомляє Lenta.ru із посиланням на The Sacramento Bee.

У звіті поліції гйдеться, що батьки школярки кожен день о 10 вечора відключали доступ до Мережі. Щоб уникнути цього, в п'ятницю ввечері вона з подругою з Розвілля визвалася принести їм молочні коктейлі з найближчого ресторану.

Батьки відзначили дивний смак і консистенцію принесених коктейлів і не допили їх до кінця. Незважаючи на це, вони заснули. Прокинулися близько години ночі з синдромами похмілля, після чого знову заснули.

Вранці вони звернулися в поліцію і пройшли тест на наркотики, що показав позитивний результат. Після цього підлітків затримали за звинуваченням у змові і навмисному підмішуванні ліків в їжу.

Школярок помістили в центр ув'язнення неповнолітніх. При цьому представник поліції не зміг сказати, як довго їх там протримали і чи були вони відпущені. Він зазначив, що якщо б вони були старше, їм могло загрожувати тюремне ув'язнення.

Дівчинка, що підсипала снодійне своїм батькам, сказала поліції, що встановлені ними обмеження щодо використання інтернету були "занадто суворими".

Реклама:

Головне сьогодні