Apple може випустити дешеву версію iPhone

— 9 січня 2013, 11:52

За інформацією BFM.ru, деякі співрозмовники видання Digitimes стверджують, що вже бачили тестовий зразок більш дешевого смартфона від Apple, який має великий дисплей і є наслідком популярного тренду на адаптацію п'ятидюймового екрану для недорогих моделей.

Джерела додають, що бюджетний iPhone буде також мати абсолютно новий дизайн.

Співрозмовники порталу вважають, що зростаючі продажі iPad mini, особливо в Китаї та інших країнах, що розвиваються, могли змусити Apple розробити дешевий варіант свого бестселера iPhone, щоб повторити цей успіх.

Джерела Digitimes вважають, що для зниження вартості пристрою корпорація може використовувати в новому iPhone однокристальні системи Qualcomm Snapdragon з двоядерним процесором, а не власну платформу. Інші співрозмовники видання розповіли, що Apple також планує спільно з China Mobile запустити TD-версію iPhone для завоювання китайського ринку.

На початку грудня Forbes писав із посиланням на аналітика Barclays Capital Бена Райтзеса, що незабаром корпорація Apple може вийти на ринок бюджетних смартфонів. За даними видання, компанія могла б заощадити за рахунок зниження кількості функцій пристрою і використання дешевших матеріалів для корпусу. Очікувалося, що вартість нового iPhone не перевищуватиме 150 доларів.

Реклама:

Головне сьогодні