9-річна мексиканка народила дитину. Фото

— 7 лютого 2013, 10:47

Маленька мама і дитина почувають себе добре, у малюка нормальні параметри для новонародженого - вага 2,7 кілограма, зріст - 50 сантиметрів.

За словами лікаря Енріке Рабаго, і мама і маля уже виписані із лікарні, повідомляє ABC News.

Як розповів прес-секретар прокурора штату Халіско Ліно Гінсалез Корона, бітько дитини 17-річний хлопець з яким вона зістрічалася. Утім, інформацію щодо її любовних стосунків неможна вважати правдивою. "У зв'язку з юним віком дівчинки ми не можемо бути впевнені, що вона говорить правду", - каже він.

Речник також заявив, що дівчинка не знала про свою вагітність, аж до 7-го місяця.

Коли це з'ясувалося, молодик запропонував своїй малолітній виїхати разом з ним з міста і виховувати дитину в іншому місці. Дівчинка відмовилася, і тоді її друг втік з міста один.

Дитинка молодої мами

Наразі у відношенні 17-річного батька дитини ведеться розслідування. Його можуть притягнути до кримінальної відповідальності за згвалтування 9-річної дівчинки.

Варто відзначити, що дівчинка виносила немовля весь покладений термін - 40 тижнів.

Про саму Дафне відомо, що вона живе в бідному районі 25 милях від Гвадалахари. Крім неї в сім'ї виховуються ще 10 дітей. Її батьки багато працюють і за дітьми не стежать. Вони також нічого не знали про вагітність дочки, поки це не стало очевидним.

У лікарні дівчинці довелося зробити кесарів розтин. "У такому юному віці організм не готовий до пологів, - зазначив Енріке Рабаго. Ми вирішили зробити кесарів розтин - це було найкращим варіантом і для матері, і для дитини".

Реклама:

Головне сьогодні