Турист викликав собі рятувальни гелікоптер, бо запізнювався

— 8 лютого 2013, 16:48

Чоловік, якому приблизно 60 років, скористався сигнальним вогнем, адже запізнювався і хотів, щоб рятувальники доставили його до місця, де він припаркував свою машину, пише Lenta.ru.

Як розповіли в організації, що забезпечує безпеку і збереження природних ресурсів берегової лінії Нової Зеландії, інцидент з туристом стався в другій половині дня в четвер, 7 лютого. Мандрівник, який перебував на Південному Острові, запустив сигнальний вогонь, і до нього був відправлений рятувальний гелікоптер.

Коли на місце прибули рятувальники, вони виявили туриста цілим і неушкодженим. Чи забрали його в підсумку з собою, не уточнюється.

Наразі відомство, відповідальне за рятувальні операції в прибережних районах, вирішує питання про можливі санкції по відношенню до туриста.

За словами представника організації Найджела Кліффорда, вчинок туриста можна без сумнівів назвати порушенням правил використання сигнальних вогнів. Гелікоптер, який був зайнятий 2 години, міг знадобитися для реальних рятувальних операцій.

Реклама:

Головне сьогодні