Малюк, що народився після смерті батьків та вижив у ДТП - помер

— 5 березня 2013, 08:54

Про це повідомив представник іудейської громади, до якої належала загибла пара, пише Бі-бі-сі.

Молода пара, що чекала першої дитини, загинула в Нью-Йорку в автокатастрофі по дорозі в лікарню, проте ненароджена хлопчик вижив в аварії і з'явився на світ після смерті обох батьків.

21-річні Нахман і Рейз Глаубер, їхали в таксі Брукліном, коли їх машина зіткнулася з іншим автомобілем неподалік від їхнього будинку.

Представник хасидської громади Ісаак Абрахам заявив, що дитина померла в 5:30 за місцевим часом (10:30 за Гринвічем). Він повідомив, що немовля важив близько 1,8 кілограма.

"Якби він залишився живим, то був би втіхою і нагадуванням про своїх батьків для бабусі й дідусі. А зараз не стало і цього немовляти", - сказав Абрахам.

В даний час поліція розшукує водія другого автомобіля, який зник з місця аварії.

Водій таксі, в якому знаходилися Глаубер, перебуває в лікарні, його стан оцінюється як стабільний.

Аварія сталася незабаром після півночі за місцевим часом (5 ранку за Гринвічем) в декількох кварталах від будинку Глаубер в Брукліні районі Уільямсбург.

Відомо, що пара прямувала в лікарню, проте неясно, збиралася чи жінка народжувати чи поїздка була викликана іншими обставинами.

За словами Абрахама, після зіткнення автомобілів рейз Глаубер викинуло з машини, а її чоловік, навпаки, виявився затиснутим в таксі.

Рятувальники змушені були розрізати дах машини, щоб дістати його.

Коли пару доставили в лікарню, вони були мертві.

Реклама:

Головне сьогодні