Молитва допомогла жінці нейтралізувати грабіжника

— 5 березня 2013, 12:38

Злодій проник до її помешкання, коли вона молилася, проте зміг взяти лише 20 доларів, повідомляють Вести.ru.

За словами жінки, 19 лютого вона стояла на колінах в своїй кухні і читала молитву. У цей момент хтось ззаду схопив її за волосся. Спочатку американка подумала, що це її чоловік, і продовжила релігійний обряд. Однак коли вона повернулася, щоб подивитися на "жартівника", то побачила невідомого зловмисника.

Пізніше жінка розповіла офіцерам, що при вигляді злочинця вона голосно крикнула: "Господи, допоможи мені!". У цей же момент грабіжник впав і вдарився головою об холодильник, після чого хутко покинув будинок, сів у машину за кермом якої, сидів його спільник, і зник. Все, що він встиг схопити, - це 20 доларів, що лежали на столі.

Швидше за все, чоловік просто злякався страшного крику, проте американка приписує свій порятунок богу. Допомога всевишнього настільки вразила її, що вона не стала заявляти про інцидент у поліцію. Однак на розмові з детективом наполіг чоловік віруючої.

Він став свідком того, як всього за тиждень після невдалого злому на під'їзну доріжку їхнього будинку заїхала біла машина. Автомобіль простояв на місці кілька секунд, після чого розвернувся і зник.

Релігійно налаштовані люди часто пояснюють неймовірні події впливом позаземних сил. У листопаді 2012-го року мешканка Флориди перевищила швидкість на 100 км/год, а потім спробувала переконати поліцейських у тому, що зробити це їй наказав творець.

Реклама:

Головне сьогодні