Українки на 8 березня хочуть квіти, парфуми, авто і навіть дитину

— 5 березня 2013, 13:54

Виявляється, що вищеназване майже повністю збігається з чоловічими намірами.

Такими є дані нового дослідження, проведеного Київським міжнародним інститутом соціології. Всього було опитано 2032 респонденти у різних регіонах України.

Так, в ході дослідження виявилося, що найбажанішим подарунком до 8-го березня у жіночої половини (26%) є квіти. Утім, майже 31% чоловіків збирається подарувати саме їх.

В свою чергу, 11% жінок не чекають від чоловіків жодних подарунків окрім турботи та уваги. Однак лише 6% чоловіків вважають це за подарунок.

8% жінок хотіли б отримати в подарунок ювелірну прикрасу і10% чоловіків планують її дарувати.

Романтичну подорож бажають отримати у подарунок 6% жінок, планують дарувати 5% чоловіків.

5% жінок хотіли б отримати у подарунок туалетну воду, парфуми або косметику, та 6% чоловіків планують зробити саме такий подарунок.

Романтична вечеря в якості подарунка на 8 березня більше до вподоби чоловікам ніж жінкам – цей варіант обрали 8% чоловіків та лише 5% жінок.

Між тим, є і жінки, які не мають людини, від якої вони чекають подарунків (11%), а 5% чоловіків зазначили, що не мають кому їх дарувати.

До списку найбажаніших подарунків на 8-ме березня потрапили також: предмети одягу та взуття (4,5%), квартира чи будинок (3,7%), електропобутові прилади (2,2%), гроші (4,3%) господарські дрібниці (1%), автобмобіль (2,2%), а також книги, домашні тварини, іграшки і...дитину (0,6%).

Реклама:

Головне сьогодні