Учителька купила сумку "Луї Віттон" в кредит, а тепер здає її напрокат

— 5 березня 2013, 14:53

Галина Іваніна викладає англійську мову в школі, пише Газета.ua.

"У нас учительки одна перед одною вихваляються одягом, взуттям і сумочками. Я ходила із сумкою за 650 гривень, підробкою "Дольче і Габбана", - розповідає Галина Іванівна.

Її зарплата – 1750 грн, але жінка ще додаткового заробляє репетиторством - дає уроки англійської десятку учнів за 70 гривень за годину.

"Луї Віттон" за 10,6 тис. грн узяла в кредит під 24% річних. Щомісяця повертає 880 грн.

"Подібну сумку носила прем'єрка Юлія Тимошенко. Я і собі захотіла, хоча і мріяти не могла. Спершу хотіла позичити гроші в подруги і мами. Призналася на що. Мама тиждень зі мною не балакала. А подруга сказала, що я хвора на голову. Побачила на сайті інтернет-магазину, що сумку можна взяти в кредит. Треба було підійти у відділення банку, принести паспорт та довідку про доходи", - каже вінничанка.

Кредит дали через тиждень. Гроші перерахували в інтернет-магазин. Ще тиждень Галина чекала на посилку.

"Перші кілька днів я з нею навіть спала. Чоловіку не зізналася, скільки насправді коштує, назвала втричі нижчу ціну. В школі зразу не повірили, що це справжній "Луї Віттон". Щупали, заглядали, роздивлялися в інтернеті", - зізнається Галина Іванівна.

"Тиждень тому до мене підійшла колега, тихенько попросила мою сумочку на вечір. Хотіла шикануть перед знайомими. Я, звісно, дала. Сказала їй, щоб заплатила за оренду 200 гривень. Колега скривилася, але гроші дала. Тепер маю замовлень на сумочку по чотири на місяць. Може, куплю ще одну, щоб давати напрокат. Кредит планую віддати за 10 місяців", - каже вчителька англійської мови.

Реклама:

Головне сьогодні