Мешканця Нью-Йорка визвали до суду за гучний сміх

— 7 березня 2013, 13:23

Як пише Lenta.ru із посиланням на New York Post, Роберта Скіавеллі звинуватили в порушенні порядку і тиші. Скарги на нього написав його сусід, який, за словами самого Сківаллі, вже багато років над ним постійно знущається і обзиває його.

Скіавеллі розповів, що сусід написав на нього скарги за сміх 12 і 13 лютого. Додому до чоловіка, який страждає від неврологічного захворювання, приїхала поліція. Незабаром його справу було передано до суду. Суддя, ознайомився з матеріалами, заявив, що не має намірів скасовувати обвинувачення в порушенні порядку, допущеному Скіавеллі.

Сусід жителя Лонг-Айленда стверджує, що сміх чутний ще на під'їзді до будинку. Мати Скіавеллі заявила, що сміхом її син якраз реагує на постійні уїдливі коментарі на свою адресу. "Мій клієнт - добродушний велетень. Сміх - це його спосіб протистояти постійним уколам з боку сусіда", - відзначив адвокат чоловіка, що назвав звинувачення абсурдними.

Коли відбудеться повторне слухання у справі про мешканця Лонг-Айленда, не повідомляється.

Роберт Скіавеллі став не першим, хто постраждав за свою звичку голосно сміятися. Так, в 2011 році влада шведського Гетеборга вирішили виселити чоловіка з квартири за те, що він постійно сміявся. Регіт шведа не подобався його сусідам, і вони написали на нього скаргу.

Реклама:

Головне сьогодні