Стів Джобс встиг створити iPhone на два покоління вперед?

— 2 квітня 2013, 12:01

Такі дані наводить San Francisco Examiner, яку цитує Вести.ru, нібито співробітник компанії із Купертіно раптово повідомив суду наступну інформацію: два перспективні покоління iPhone вже були спроектовані, і це відбулося ще до Тіма Кука.

Іншими словами, незадовго до своєї смерті в жовтні 2011 року Стів Джобс встиг схвалити дизайн декількох поколінь смартфонів. Поки Apple не коментує заяву свого представника.

Безумовно, для експертного співтовариства критично важливим буде питання про достовірність такої інформації. Якщо вона підтвердиться, багатьом аналітикам доведеться переглянути свої погляди на розвиток "яблучного" бізнесу.

З часу смерті Стіва Джобса Apple не представила жодного дійсно революційного пристрою і почала втрачати технологічне лідерство на ринку. Багато хто пов'язував це з відходом Джобса: нібито Тім Кук не настільки геніальний і не зміг придумати нічого нового.

Якщо ж існуючі та майбутні моделі iPhone були розроблені під керівництвом Стіва Джобса, виникає питання: чи зміг він передбачити запаморочливе сходження Samsung і платформи Android в цілому або ж сподівався, що "айфони" не знайдуть собі гідних конкурентів?

Як відомо, в 2011 році ще не вийшов на ринок знаменитий Galaxy SIII, що відтіснив iPhone на друге місце в США.

Реклама:

Головне сьогодні