Кінець тижня буде хмарним і з дощем

— 3 квітня 2013, 12:54

Про це з посиланням на Укргідрометцентр повідомляють "Українські новини".

У Києві - вночі без опадів, вдень дощ. Вітер східний, 5-10 м/с. Температура вночі 0-2 градусів тепла, вдень 5-7 градусів.

На заході України хмарно із проясненнями, дощ, на дорогах вночі місцями ожеледь. У Карпатах вночі сильний дощ із мокрим снігом, вдень дощ.

На півночі України хмарно із проясненнями, вночі без опадів, вдень дощ, крім Сумської області, на дорогах вночі місцями ожеледь.

У центрі України хмарно із проясненнями, без опадів, вдень у Вінницькій, Черкаській і Кіровоградській областях дощ.

На сході України мінлива хмарність, без опадів.

На півдні України мінлива хмарність, вночі без опадів, вдень місцями, крім Запорізької області, короткочасний дощ.

У Криму мінлива хмарність, вночі без опадів, вдень місцями короткочасний дощ.

На дорогах західних та північних областей вночі подекуди ожеледиця. Вітер східний, 5-10 м/с.

Температура вночі 2-7 градусів тепла, вдень 10-15 градусів, у південній частині місцями 18-20 вище нуля, в західній частині та північних областях вночі від 4 градусів тепла до 1 градусів морозу, вдень 3-8 градусів тепла.

У п'ятницю, 5 квітня, вночі в Україні (крім сходу), а вдень на Лівобережжі дощі – (вночі у західних областях дощ з мокрим снігом, а в північних областях місцями сильний дощ), повідомляє "Інтерфакс".

На дорогах західних областей вночі подекуди ожеледиця. Вітер переважно південно-західний (на заході-північно-східний), 5-12 м/с.

Температура у південній та східній частинах країни вночі 5-10 градусів, вдень 12-17 вище нуля; у західних областях вночі від 3 градусів морозу до 2 градусів тепла, вдень (крім Закарпаття 3-8 градусів тепла); на решті території вночі 3-8 градусів тепла, вдень 6-11 градусів.

У Києві - вночі, вранці сильний дощ, удень без істотних опадів. Вітер східний, 5-10 м/с.

Температура вночі 5-7 градусів тепла, вдень 9-11 градусів.

Реклама:

Головне сьогодні