Вірус, що поширюється у Facebook, дістався уанету

15
4 квітня 2013

Користувачам приходить повідомлення про те, що хтось з друзів відмітив (tagged) їх, пише Watcher.com.ua.

При цьому, при переході за посиланням, зловмисники отримують дозвіл (permission) розміщувати повідомлення від вашого імені. І вже ви починаєте спамити всіх своїх друзів.

 

Що треба робити в разі, якщо хтось відмітив вас в своєму пості, і він веде на невідомий лінк:
- В жодному разі не клікати на лінк в пості;
- Повідомити свого друга про злам екаунта;
- Повідомити у Facebook про злам екаунта друга (клікнути на "олівець" в правому верхньому кутку повідомлення);

 



powered by lun.ua